VARAA PÖYTÄ VARAA HUONE 09 6824 2860
1 huone, 1 aikuista, 0 lasta

Huone 1

Aikuisia
1
Lapsia
0

Huone 2

Aikuisia
1
Lapsia
0

Huone 3

Aikuisia
1
Lapsia
0

Huone 4

Aikuisia
1
Lapsia
0
Control not found ucOccupancy5!
Hakuehdot ovat muuttuneet. Klikkaa "Hae huoneet" päivittääksesi tulokset.

Hääpaketti

Tehdään yhdessä hääyöstänne ikimuistoinen! Hääetumme sisältää mm. majoituksen valitussa huoneluokassa, käsintehtyjä suklaita, tuoreita hedelmiä tai marjoja, samppanjaa, runsaan hääaamiaisen tarjoiltuna huoneeseen sekä myöhäisen huoneenluovutuksen klo 16.00.

Helsinki White Nights

Koe kesäinen Helsinki! Yövy 2 yötä, säästä -25 %. Majoitu ajalla 17.6.–8.8.2018.

Perheloma

Helsingissä riittää nähtävää ja tekemistä koko perheelle. Majoittuessasi Lilla Robertsiin löydät kävelyetäisyyden päässä puistot, museot, kaupat,  Allas Seapoolin , Kauppatorin jne. Kauppatorilta pääset suoraan lautalla mm.  Suomenlinnaan ,  Lonnaan  tai vaikka  Korkeasaareen .
Kalenterissa näkyvät hinnat ovat alkaen per yö hintoja.
      Saatavilla
      Muutamia jäljellä
      Loppuunmyyty
      Erikoishinta
Valitut päivät: - yötä , Yht.
yötä Yht.
Hääetumme sisältää yhden yön majoituksen valitussa huoneluokassa, Petri’s Chocolate Roomin käsintehtyjä suklaita, sesongin mukaan joko tuoreita hedelmiä tai marjoja, talon samppanjaa, huoneaamiaisen sekä huoneenluovutuksen klo 16.00.
Ehdot:  Etuhinta on laskettu kunkin päivän joustavasta hinnasta sisältäen aamiaisen. Kampanjahintaisia huoneita on rajoitettu määrä ja kampanja koskee vain uusia varauksia. Etuhinta on käytettävissä ainoastaan vapaa-ajanmatkustamista koskeviin majoituksiin. Sitova 100% ennakkomaksu veloitetaan varauksen yhteydessä. Maksua ei palauteta mikäli varaus peruuntuu tai sen ajankohtaa muutetaan.
Varaus voidaan peruuttaa veloituksetta saapumista edeltävänä päivänä kello 18.00 mennessä. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme ensimmäisen yön hinnan. Kampanjahintaisia huoneita rajoitettu määrä. Kampanja koskee vain uusia vapaa-ajanmatkustamista koskevia varauksia eikä ole yhdistettävissä toiseen etuun. Maksu paikan päällä, ei laskutusta.